iphone x front

De iPhone X (iPhone 10) is de nieuwste telefoon van Apple. De telefoon werd op 12 september 2017 gepresenteerd door Apple, samen met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. Velen noemen de iPhone X het meest spectaculaire toestel van Apple in jaren. Dit komt omdat deze telefoon een heel ander design heeft dan zijn voorgangers en bovendien verrijkt is met unieke functies. Meer over deze functies, lees je in onderstaande alinea.

Specificaties

De iPhone 10 is een 5,8 inch telefoon met een Super Retina OLED display. Dit maakt de telefoon direct uniek, want de andere iPhones zijn niet uitgerust met een OLED display. Daar komt nog bij dat het scherm van de nieuwe iPhone de gehele voorkant van het toestel vult. Er zit geen home knop meer op de telefoon: om het toestel te ontgrendelen, maak je gebruik van de gezichtsherkenning functie. Dit betekent dat je de iPhone X niet ontgrendelt met je vingerafdruk, maar met je gezicht. Net zoals bij de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus het geval is, heeft de iPhone X een 12-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel en een 7-megapixel camera aan de voorzijde van de telefoon.

Omdat het scherm van de nieuwe iPhone de gehele voorkant van de telefoon vult, ziet dit toestel er heel anders uit. In vergelijking met zijn voorgangers, heeft de iPhone X simpelweg een nog strakker en luxer design.

De iPhone X is uitgerust met een nieuwe chip: de A11 chip. Deze chip zorgt ervoor dat je telefoon nog sneller is en bovendien snel blijft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw iPhone X na een paar maanden langzamer wordt, want dit zou bij de nieuwe chip niet moeten gebeuren.

Tot slot wordt de nieuwe iPhone niet opgeladen met de standaard Apple adapter, maar laad je deze telefoon draadloos op. Koop je de iPhone X, dan krijg je een speciale pad bij jouw toestel. Deze pad gebruik je om je telefoon op te laden, simpelweg door het toestel op de pad te leggen. Je kunt je telefoon nog wel met adapter opladen, maar dit is niet meer noodzakelijk. Alleen als je jouw telefoon nog sneller op wil laden, gebruik je de bijgeleverde, standaard adapter van Apple.Categorie


Share
Beschrijving
  • iOS 10
  • 5.8 inch display
  • 1125 x 2436 pixels resolutie
  • Apple A11 Bionic processor
  • 3GB RAM
  • 64 / 256 GB interne opslagruimte
  • 12 megapixel camera met f/1.8 diafragma
  • Frontcamera met 7 megapixels en f/2.2 diafragma
  • 174 gram gewicht
  • 143.6 x 70.9 x 7.7 mm afmetingen
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone X” te beoordelen