Op 12 september 2017 werden er drie nieuwe iPhones gepresenteerd door Apple. Eén van deze toestellen is de iPhone 8 Plus: de opvolger van de iPhone 7 Plus. De iPhone 8 Plus lijkt een beetje op zijn voorganger, maar is wel op diverse vlakken verbeterd. In onderstaande tekst lees je hier meer over en kom je bovendien te weten wat de belangrijkste specificaties van de iPhone 8 Plus zijn.

Specificaties

De iPhone 8 Plus is een 5,5 inch telefoon met Retina HD Display. De iPhone 7 Plus heeft dezelfde display, maar toch is het scherm van de iPhone 8 Plus beter. Dit komt omdat deze display verrijkt is met de True Tone technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat kleuren nog beter getoond worden op het scherm van de nieuwe iPhone Plus.

Het toestel is uitgerust met een A11 chip. Dit is de nieuwste chip van Apple, die ervoor zorgt dat de telefoon nog sneller is. Zelfs als je meerdere applicaties tegelijkertijd geopend hebt en druk bezig bent met je telefoon, is de iPhone 8 Plus hartstikke snel. En omdat de A11 chip een lange levensduur heeft, blijft je toestel snel met deze chip.

De nieuwe iPhone Plus van Apple wordt niet geleverd met standaard adapter, zoals je gewend bent van het merk. Deze telefoon is namelijk draadloos op te laden. De achterkant van het toestel is helemaal van glas gemaakt. Om je telefoon op te laden, leg je het toestel op een speciale pad. Deze pad sluit je op het stopcontact aan. Door enkel de telefoon op de pad te leggen, laadt de iPhone 8 Plus al op. Bijkomend voordeel: je kunt gewoon muziek luisteren tijdens het opladen van je telefoon. Bij de voorganger van de iPhone 8 Plus is dit niet mogelijk, want deze telefoon heeft dezelfde ingang voor de adapter en de oortelefoontjes.

Tot slot is de camera van de iPhone 8 Plus verbeterd. Door de sensor van de camera nog sneller te maken, vangt de camera namelijk meer licht op. Hierdoor worden de foto’s die je met jouw telefoon maakt nog scherper. De camera van de iPhone 7 Plus was al goed, maar deze camera is dus nog beter. Aan de voorzijde van de telefoon is er niet veel veranderd wat betreft de camera van de iPhone 8 Plus. Hier zit nog steeds een 7-megapixel camera.Categorie


Share
Beschrijving
  • iOS 11
  • 5.5 inch display
  • 1080 x 1920 pixels resolutie
  • Apple A11 Bionic processor
  • 2GB RAM
  • 64 / 256 GB interne opslagruimte
  • 12 megapixel camera met f/1.8 diafragma
  • Frontcamera met 7 megapixels en f/2.2 diafragma
  • 202 gram gewicht
  • 158.4 x 78.1 x 7.5 mm afmetingen
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 8 Plus” te beoordelen