Van Zwitserland levert niet alleen achteruitrij camera’s, maar ook de systemen die achter deze camera zitten. Dit is makkelijk gezegd dan gedaan. Alle merken camera’s gebruiken namelijk verschillende soorten connectoren. Hierdoor is er dus ook een grote diversiteit in kabels die gebruikt worden voor deze connectoren. Het systeem van Van Zwitserland is echter gemaakt om verschillende soorten aan te koppelen. Zo kan het systeem worden aangesloten op de Waeco, Brigade, PSVT, MXN en Orlaco achteruitrijcamera. Als men toch een ander systeem wilt en het connector kabeltje niet past op het systeem, dan kunnen de specialisten van Van Zwitserland alsnog een custom kabel aanleggen. Het is ook mogelijk om de achteruitrijcamera’s van Van Zwitserland te koppelen aan de systemen en monitors van Orlaco, Brigade of Waeco en Dometic.

Een van de redenen dat dit mogelijk is, is dat de connector kabels en systemen op hetzelfde voltage werken. Deze kabels hebben aan de ene kant een 4 pins uiteinde van Van Zwitserland. Dit is een schroefconnector. Aan de andere kant zit een connector van het merk camera wat gebruikt wordt. Omdat het bedrijf meerdere soorten kabels beschikbaar heeft, kan het u in alle situaties van dienst zijn. Er zijn zelfs variaties mogelijk met betrekking tot het mannelijke en vrouwelijke kabeluiteinden.

Als u een offerte wilt kunt u langsgaan bij de winkel of online in de webshop kijken. Deze lijst is niet volledig, als u meer informatie wilt kunt een e-mail sturen voor de volledige prijslijst. Als u nog vragen heeft over connectoren of de bijbehorende systemen dan kunt u deze gerust stellen. Naast de merken die al eerder voorkwamen in dit artikel, zijn er nog twee merken waarvan wij camera’s en monitoren aanbieden. Zo bieden wij ook nog de Motec en Camos camera aan. Natuurlijk bieden wij dan ook de monitoren aan. De prijzen die bij deze merken horen kunt u aanvragen via e-mail.